Biostimology 

De kracht van biostimologie ten dienste van uw schoonheid. 

Wat is het geheim van biostimology? Dankzij de laagfrequentie magnetische energievelden stimuleert onze technologie uw stofwisseling. 

Wat doet het? Je gladde spieren worden geactiveerd, wat leidt tot een toename van het energieverbruik.  

Wat is het resultaat: uw silhouet wordt verfijnd en uw huid ziet er weer gladder uit, met zichtbare verbetering van cellulitis 


BIOSTIMOLOGIE TEN DIENSTE VAN AFSLANKEN

Al 20 jaar vertrouwt Cosmosoft op een unieke en gepatenteerde technologie voor esthetische doeleinden: BioStimology . "Bio" om de biologische en natuurlijke werking van het laagfrequente alternerende bio-energetische veld op het lichaam op te roepen en "Stimologie" om te verwijzen naar de onmerkbare spierstimulatietechnologie die specifiek is voor de apparaten.

Het werkingsmechanisme bestaat uit het verspreiden van een laagfrequent alternerend bio-energetisch veld dat de spieren stimuleert en zo onmerkbare spiercontracties veroorzaakt die leiden tot energieverbruik zoals tijdens lichamelijke inspanning.

BioStimology leidt met elke sessie tot een verfijning van het silhouet, zonder bijwerkingen en onwenselijkheden voor het lichaam.

Onze afslanktechnologie

Het laagfrequente alternerende bio-energetische veld van de bodysculptor stimuleert de calciumkanalen in spiermembranen en resuleert in ongevoelige spiercontractie. 

Deze contractie veroorzaakt een verbruik van energie wat resuleert in een verfijning van het silhouet

Resultaat: een slanker, steviger en strakker lichaam

Resultaten na 9 sessies