FAQ

1. WERKT DE BODYSCULPTOR OP HUIDVERSTEVIGING?

Deze techniek is ook aangewezen voor vrouwen die alleen op zoek zijn naar huidversteviging. BodySculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de elasticiteit, de kwaliteit en de vorm van de huid. Dit zowel voor het lichaam als voor het gelaat, kin en hals.

2. WAT IS HET VERLOOP VAN DE BEHANDELING?

BodySculptor is echt genieten. U wordt geholpen om plaats te nemen in de BodySculptor, daarna is het wegdromen terwijl het pak zijn werk doet, heerlijk genieten van de masserende bewegingen en dit ongeveer 30 min. één kuur zijn 12 beurten.
De resultaten met de BodySculptor zijn duurzaam. Toch adviseren wij om je kuur 1 à 2 keer per maand te onderhouden. Dit kan bv door een 20 beurtenkaart te nemen na de geadviseerde kuren.

3. VOOR WIE IS BODYSCULPTOR GESCHIKT?

Klik hier en begin te typen. Eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate.

4.  WELKE RESULTATEN ZIJN TE VERWACHTEN?

Na allerhande medische studies kwam men tot volgend besluit:
"Het gemiddelde verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten."
Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is.

5. BODYSCULPTOR BIEDT DUS EEN CONCREET EN DUURZAAM RESULTAAT?

Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones maar kan elke probleemzone gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijke behoeften zal de BodySculptor werken op zowel...

GELAAT - KIN - HEUPEN - TAILLE - ARMEN - DIJEN - KUITEN - KNIEEN


6. HOE WERKT EEN KUUR?

 

Het is uiteraard aangewezen om altijd een voeding erop na te houden die bestaat uit gezonde ingrediënten en een regelmatig eetpatroon.

​Het consumeren van voeding draagt uiteraard bij tot een actieve stofwisseling maar weliswaar met de verstandhouding dat de inname van calorieën in verhouding dienen te zijn met het verbruik van het lichaam.

​Het lichaam wordt uiteraard zwaarder als het meer consumeert dan verbruikt. En het wordt lichter als er minder wordt geconsumeerd dan verbruikt. Helaas is het niet zo simpel!

En plots echt niets meer eten of daardoor dan ook onregelmatig eten is uiteraard ook niet de bedoeling. Indien jouw lichaam naast centimeters ook best wel enkele kilootjes mag verliezen adviseren we zeker en vast dit met de coach te bespreken.

7.  MOET IK EXTRA BEWEGEN?

Bij BodySculptor draait uiteindelijk 95% rond het opnieuw stimuleren van de natuurlijke lipolyse. Uiteraard kan men met beweging alleen alsook de lipolyse opnieuw stimuleren.

Dit gebeurt dan doordat het lichaam meer verbruikt dan er geconsumeerd wordt. En alsook omdat je meer spiermassa ontwikkelt. Een hogere spiermassa is een hoger verbruik voor het lichaam. Niettemin is het jammer genoeg allemaal niet zo eenvoudig.

En leeftijd en levenswijze kunnen alsook de lipolyse vertraagd hebben waardoor de resultaten vaak onder de verwachting liggen. Zeker in verhouding met de geleverde inspanningen.

  • SPORT OF INTENSIEF BEWEGEN

​Tijdens een training verbruikt het lichaam eerst de brandstof die aanwezig is in de bloedcirculatie. Dit wil zeggen dat de vetten die je graag wilt zien verdwijnen eigenlijk niet worden verbrand tijdens de training. Immers pas na 20 à 30 minuten afhankelijk van persoon tot persoon en van nog een aantal andere zaken in het lichaam echt pas bezig met vetten verbranden. Het zal altijd eerst de koolhydraten aanspreken.

Een training vergt veel moeite en is vaak ook belastend. Zeker voor iemand die al lang geen sport mee beoefend heeft. Ook hierbij gelden strikte aanpassingen aan de voedingsgewoontes en de levensstijl. Veelal is dit moeilijk vol te houden en zijn de resultaten op het niveau van afslanken vaak ook teleurstellend. Voor de duidelijkheid promoot BodySculptor uiteraard sport! Maar sport is voor mensen die hiermee snelle resultaten wensen vaak erg belastend en teleurstellend!

​Dagelijkse beweging, wandelen of mild bewegen! Natuurlijk kan je ook zonder intensieve sport meer gaan bewegen. Fietsen, wandelen, trappen,... maar ook poetsen, in de tuin werken,... het zijn allemaal leuke manieren om extra te bewegen!

8. WELKE INVLOED HEEFT BIOSTIMOLOGIE OP JE HUID?

De unieke golflengte waarvan Biostimology® gebruik maakt heeft een invloed op de onwillekeurige spieren.Elk bloedvat in het lichaam bevat onwillekeurig spierweefsel en uiteraard bestaat de huid uit tal van bloedvaten.

De specifieke werking van deze therapie zorgt er dus voor dat de dermale lagen van de huid een betere doorbloeding krijgen maar alsook een betere ontlasting van de afvalstoffen.

​De behandeling met Biostimology® biedt aldus een indrukwekkend resultaat wat betreft huidverbetering en -versteviging.

Een zachtere, strakkere en frissere huid!